Dr. Singh scapă o femeie de o tumoră gigant!

CARANSEBEȘ – Renumitul chirurg care activează la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș a realizat o nouă premieră medicală, se arată într-un comunicat de presă al instituției spitalicești.

Specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, dr. Singh Bhupinder a extirpat o tumoră gigant, situată la nivel maxilo – facial stânga, care a cuprins glanda parotidă, ceea ce putea duce la o pareză facială prin lezarea nervului facial.

„Intervenția a avut loc la o pacientă în vârstă de 61 de ani cu multiplă patologie, de epilepsie, retard mental și encefalopatie. După extirparea tumorii gigant de peste 3 kg, pacienta care purta acest calvar de 18 ani, poate spune că s-a născut a doua oară. Operația a durat 4 ore și a fost o reușită, pacienta fiind stabilă și în afara oricărui pericol, urmând să rămână sub supraveghere medicală, încă câteva zile. Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, încet, încet, intră în normalitate, având medici, asistente, infirmiere și personal nemedical de excepție! Dr. Singh Bhupinder, supranumit mâini de aur, va prezenta în perioada imediat următoare și alte intervenții chirurgicale de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă pe care le va efectua la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș!”, se precizează în comunicatul SMUC.

Dr. Happy Singh nu este la prima premieră medicală pentru spitalul caransebeșean. Operație  de blefarospasm, terapie prin presiune negativă, plastia italiană, transplant de piele sau replantări de degete sunt câteva exemple din intervențiile realizate de doctorul Singh.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/dr-singh-scapa-o-femeie-de-o-tumora-gigant/2371470/