Drumurile agricole, in grafic

Drumurile agricole, in grafic
Municipalitatea din Caransebeş are planuri mari pentru cele trei drumuri agricole pe care le va realiza cu ajutorul unui proiect cu finanţare europeană.

Zilele trecute, primarul Marcel Vela s-a deplasat împreună cu reprezentanţii firmei constructoare pe cele trei şantiere deschise în zonele Jupa, Racoviţa şi Pipirig, în prelungirea străzii Ştefan Jianu spre centura ocolitoare, pentru a vedea stadiul în care se află lucrarile. Situaţia din teren arată că până acum au fost executate lucrări de decopertare şi decapare a stratului vegetal, precum şi de compactare a terenului ce va servi ca fundaţie pentru cei cinci kilometri de drum asfaltat, urmând să se treacă gradual la executarea terasamentelor.

„Lucrările sunt în grafic, sper ca la finalul acestui proiect producătorii agricoli care deţin terenuri în aceste zone să fie mulţumiţi şi să poată circula mult mai rapid cu utilajele cu care lucrează pământul pe aceste drumuri asfaltate”, a spus, la finalul discuţiilor din teren, primarulMarcel Vela. Potrivit proiectului în valoare de un milion de euro, cei 2,1 kilometri de drum din zona Jupa, 2,6 kilometri din Racoviţa şi 500 de metri din zona Pipirig vor fi finalizaţi până la sfârşitul anului viitor.

Sursa: http://www.caon.ro/