Dumbravă preia ștafeta de la Singh

Anunțul a fost făcut chiar la inaugurarea ambulatoriului de primarul Felix Borcean, care a confirmat informația noastră. Noul manager, Adrian Dumbravă, e originar din Turnu Ruieni, absolvent de “Traian Doda” și, cel mai important, știe ce înseamnă domeniul sănătății.

„De mâine va fi un nou manager la spital, dar nu din cauza slabei performanțe a managerului Singh, dimpotrivă. Noul manager e Adrian Dumbravă, nu e nici un secret, e un domn din partea locului, absolvent de <<Traian Doda>>, dar viața l-a dus în alte părți, e cel care a pus umărul la construirea singurului spital de la zero în România ultimilor ani, la Mioveni”, a anunțat edilul Caransebeșului, spusele acestuia fiind întărite și de chirurgul Bhupinder Singh: „De mâine îmi reiau funcția pe care am avut-o, cea de director medical, azi a fost ultima mea zi de manager, așa a fost înțelegerea cu domnul primar Felix Borcean”.

Pentru cei ce nu știu, Adrian Dumbravă este omul de afaceri care a venit în noiembrie 2018 în plenul Consiliului Local Caransebeș, propunând la acea vreme construcția unui nou spital în capitala gugulanilor, pe actualul considerându-l depășit.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/dumbrava-preia-stafeta-de-la-singh/2384501/