Dupa 30 de ani…

Dupa 30 de ani…

CARANSEBEŞ  – Voleiul caransebeșean luptă din nou pentru a accede pe prima scenă. De vineri și până duminică, pentru băieții de la Volei Club Banatul Caransebeș urmează momentul adevărului, pentru că la Sala Polivalentă din cartierul Pipirig se vor înfrunta cu Steaua București, Tricolorul Ploiești și Universitatea Timișoara, la turneul de promovare în Divizia A1.

Sistemul de desfășurare presuspune meciuri fiecare cu fiecare, iar primele două clasate în clasamentul final vor obține dreptul de a promova în prima ligă. Programul de desfășurare a partidelor va fi stabilit joi, 8 mai, cu ocazia ședinței tehnice. Vineri și sâmbătă meciurile vor începe de la ora 16.00, iar duminică de la ora 11.00, accesul în Polivalentă fiind gratuit. De altfel, elevii profesorului Pavel Craia contează foarte mult pe sprijinul suporterilor, așteptându-se la o sală arhiplină în toate cele trei zile ale barajului de promovare.

„Sper ca toți iubitorii sportului din Caransebeș să fie alături de echipă, să umple Polivalenta din Pipirig, să fie al 7-lea jucător, iar la final să ne bucurăm cu toții de un rezultat extraordinar al băieților noștri”, a precizat primarul Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/