Episcopia Caransebesului a primit jumatate de milion de lei

 Episcopia Caransebesului a primit jumatate de milion de lei CARANSEBES – Episcopia a cerut fonduri municipalitatii pentru continuarea unor lucrari la cele doua catedrale din Caransebes.

Alesii locali au dezbatut în ultima sedinta o solicitare a Episcopiei care, printr-o adresa semnata de Prea Sfintitul Lucian, cere municipiului acordarea unui sprijn financiar de peste jumatate de milion de lei.

,,Suma va fi folosita pentru continuarea lucrarilor de montare a icoanelor de mozaic precum si pentru continuarea picturii interioare a catedralei episcopale, dar si pentru renovarea picturii interioare si confectionarea gardului împrejmuitor la catedrala istorica Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, se arata în solicitarea Episcopiei. Mai multi alesi locali nu au fost de acord cu alocarea acestor fonduri.

,,Asa cum am anuntat într-o sedinta trecuta, ma voi abtine întotdeauna la orice alocare de fonduri catre Episcopie”, a spus pesedistul Valentin Dascalu, în timp ce consiliera PP-DD Elena Avasilcai a fost si mai transanta: ,,Si eu ma abtin, sunt multi bani la biserica iar ei nu au fost de acord sa ne doneze biblioteca”.

Chiar daca a mai existat un vot de abtinere, cel al liberalei Aurora Gherman, în cele din urma proiectul de hotarâre a trecut.

Lidia Almajanu

Sursa: http://www.caon.ro/

Episcopia Caransebesului a primit jumatate de milion de lei Episcopia Caransebesului a primit jumatate de milion de lei CARANSEBES – Episcopia a cerut fonduri municipalitatii pentru continuarea unor lucrari la cele doua catedrale din Caransebes. (2 comentarii)Anunturi GooglePana la 15% Comision3 Noi Advertiseri in Profitshare.Vezi Cine Sunt & Promoveaza Acum!profitshare.ro/advertiseri-noiScapa de cataractaMaxim de sigurantaNu necesita internarewww.vistavision.ro

Share
altAlesii locali au dezbatut în ultima sedinta o solicitare a Episcopiei care, printr-o adresa semnata de Prea Sfintitul Lucian, cere municipiului acordarea unui sprijn financiar de peste jumatate de milion de lei.,,Suma va fi folosita pentru continuarea lucrarilor de montare a icoanelor de mozaic precum si pentru continuarea picturii interioare a catedralei episcopale, dar si pentru renovarea picturii interioare si confectionarea gardului împrejmuitor la catedrala istorica Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, se arata în solicitarea Episcopiei. Mai multi alesi locali nu au fost de acord cu alocarea acestor fonduri.,,Asa cum am anuntat într-o sedinta trecuta, ma voi abtine întotdeauna la orice alocare de fonduri catre Episcopie”, a spus pesedistul Valentin Dascalu, în timp ce consiliera PP-DD Elena Avasilcai a fost si mai transanta: ,,Si eu ma abtin, sunt multi bani la biserica iar ei nu au fost de acord sa ne doneze biblioteca”.Chiar daca a mai existat un vot de abtinere, cel al liberalei Aurora Gherman, în cele din urma proiectul de hotarâre a trecut.Lidia Almajanu