FC Bihor a scos o remiză la Caransebeş

FC Bihor a scos o remiză la Caransebeş

Scris de Teodor Biriş

FOTBAL. FC Bihor s-a întors cu un punct de pe terenul revelaţiei acestui mini-retur, FC Caransebeş, scor 2-2 (1-1).

Prima acţiune mai periculoasă le-a aparţinut gazdelor, mingea trimisă de I. Stancu din lovitură liberă, lateral-dreapta, întâlnind bara transversală (13). Titularizat în premieră, Ionuţ Ban (18 ani), singurul internaţional de juniori al FC Bihor, a reuşit să deschidă scorul în minutul 18: Florin Pop a iniţiat un contraatac, a pasat pentru Ban care l-a driblat pe portarul Pascal şi a trimis plasat la colţul lung, bară-gol (0-1).

După mai puţin de un sfert de oră, Caransebeşul a restabilit egalitatea dintr-o fază fixă. I. Stancu a executat un corner, Goşa i-a luat faţa lui Fildan şi a înscris cu capul (1-1).

În partea a doua, gazdele au fost mai insistente şi în minutul 74 au trecut în avantaj, prin golul marcat de Artean, care a finalizat o acţiune personală cu un şut puternic de la marginea careului (2-1).

Bihorenii n-au abandonat lupta şi au fost răsplătiţi cu golul doi: corner executat de Andor, Fl. Lazăr a recentrat cu capul şi Florin Pop a împins mingea în plasă dintre doi fundaşi (2-2).

Un egal de moral obţinut de fotbaliştii orădeni, care merită apreciaţi pentru faptul că nu renunţă la luptă, în condiţiile în care ei par abandonaţi de Consiliul Judeţean, instituţie care tot amână să aloce bani către club.

CASETA TEHNICĂ

FC CARANSEBEŞ – FC BIHOR 2-2 (1-1)

Stadion Municipal. Teren moale. Spectatori: 300

Au marcat: Goşa 30, Artean 74 / I. Ban 18Fl. Pop 82

FC Caransebeş: Ad. Pascal – Tomozei, Goşa (cpt.), Cip. Dinu, I. Stancu – Artean, S. Lupu, A. Roman (73 Birău), Săulescu (73 Stoianof) – Fl. Pârvu, Al. Boştină (77 Suru). Antrenor: Alin Artimon

FC Bihor: Fildan – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Pascariu, Lorincz (26 Haş) – Ţoca (79 Sorian), Ember – Fl. Pop, Andor, I. Ban – Cigan (56 A. Achim). Antrenor: Călin Cheregi

Cartonaşe galbene: – / Cigan 26, Pascariu 85, Andor 87

Arbitri: Nicolae Cătălin Botaş – Andrei Chiţoiu Nicolae şi Cristian Gabriel Drăguţ (toţi din Timişoara).

Observatori FRF: Vasile Marc (Cluj) şi Traian Marcu (Sibiu).

Sursa: http://www.caon.ro/fc-bihor-a-scos-o-remiza-la-caransebes/1519033