FC Caransebes a remizat cu UTA

FC Caransebes a remizat cu UTA

ARAD – Într-o partidă amicală de fotbal disputată miercuri, 5 februarie, FC Caransebeș a remizat, 1-1, în deplasare cu UTA Arad. Golul formației pregătite de Alin Artimon a fost marcat de Artean, în minutul 70.

Următorul joc de verificare al formației caransebeșene va fi sâmbătă, 8 februarie, de la ora 11, pe terenul din Balta Sărată, cu colega de serie Muncitorul Reșița.

FC Caransebeș este liderul Seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal și aspiră pe bună dreptate la promovarea în în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării. Antrenorul Alin Artimon a anunţat şi ultimele două transferuri ale iernii, acestea fiind atacantul Alexandru Vlăduţi (24 de ani), de la Pandurii II, şi fundaşul central Răzvan Petcu (25 de ani), de la Hunedoara.

Numărul de achiziţii a ajuns la şapte în această iarnă, însă doar şase sportivi au rămas definitiv în lot, Fara, din primul calup de transferuri şi care a venit doar în probe, urmând să părăsească echipa. El a primit de la conducerea clubului gugulan acceptul de a se antrena în continuare la Caransebeş, până la găsirea unei echipe.

Sursa: http://www.caon.ro/