FC Caransebes e pe plus la toate capitolele

FC Caransebes e pe plus la toate capitolele

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – Formația gugulană este în cantonament și a continuat completarea lotului de jucători.

Intrarea în cantonament joi, 15 ianuarie, a echipei FC Caransebeş a însemnat şi completarea lotului cu încă doi jucători doriţi de conducerea gugulană, care s-au alăturat astfel celorlalte şapte transferuri efectuate în această pauză competiţională. Deşi iniţial în formaţia din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului veniseră opt jucători, conducerea clubului a renunţat la Alexandru Giurgiu, care s-a accidentat în pregătiri, dar „principalul” Alin Artimon a declarat că nu exclude posibilitatea ca mai târziu discuţiile cu acesta să fie reluate. Cei doi nou-veniţi la echipă sunt Ionuţ Stancu, fost jucător la Rapid care ultima oară a îmbrăcat tricoul formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea, şi Alin Roman, adus de la Metalul Reşiţa, jucător sub 21 de ani. „Mai ţintim doi fotbalişti sub 21 de ani şi am încheiat, cred eu, în oarecare măsură, transferurile planificate. Unul e posibil să sosească chiar mâine (marţi, 20 ianuarie – n.r.), iar celălalt, vineri (23 ianuarie – n.r.)”, a spus Alin Artimon.

În aceste zile, sub conducerea staff-ului tehnic format din „principalul” Alin Artimon, „secundul” Alin Paleacu, antrenorul cu portarii Dan Doran şi preparatorul fizic Mihai Alexandru, jucătorii efectuează un cantonament până în data de 24 ianuarie, care presupune o perioadă de acumulare fizică centralizată, antrenamentul de dimineaţă fiind pur fizic, iar cel de după amiază, tehnico-tactic.

Sursa: http://www.caon.ro/fc-caransebes-e-pe-plus-la-toate-capitolele/1496376