FC Caransebes, gata pentru retur

FC Caransebes, gata pentru retur

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – Antrenorul Alin Artimon își dorește cât mai multe meciuri pentru atingerea obiectivul.

Joi, 26 februarie, conducerea clubului FC Caransebeş a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost prezentate achiziţiile făcute în intersezon şi obiectivele echipei pe termen scurt, dar şi în perspectiva ocupării unui loc onorabil la sfârşitul actualei ediţii de campionat.

„Până în acest moment – şi cred că e destul de greu să se mai modifice ceva –, alături de cei care au rămas în lotul nostru, am reuşit să adăugăm 13 jucători în care noi credem, care au fost aduşi pentru a ne realiza obiectivul imediat, acela de salvare de la retrogradare, şi unul pe termen lung – de ridicare a nivelului jocului şi al locului în clasament”, a spus antrenorul Alin Artimon.

Toţi cei nou-veniţi – Horia Popa (FC Braşov), Alin Roman (CS Metalul Reşiţa), Florian Pârvu (FC Costuleni – Republica Moldova), Alexandru Boştină (FC Olimpia Satu Mare), Ciprian Dinu (FC Botoşani), Ovidiu Stoianof (CSU Craiova), Adrian Pascal (CS Metalul Reşiţa), Constantin Stoica (CS Metalul Reşiţa), Cristian Birăescu (FC Atletic Brad), Marius Tomozei (FC Costuleni – Moldova), George Cotigă (CS Mioveni) şi Ionuţ Stancu (liber de contract), au declarat că se simt bine la Caransebeş şi că sunt hotărâţi să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare, unii afirmând chiar că şi-ar dori să evolueze şi în continuare la Caransebeşdacă proiectul pe termen lung al conducerii clubului se dovedeşte viabil. Printre cei transferaţi se numără şi Alex Birău, de la Poiana Câmpina, însă acesta nu a fost prezent la conferinţă.

„După cum se vede, toţi gândesc la fel, e ceea ce am stabilit împreună chiar din prima zi, şi chiar mă bucur că declaraţiile noilor-veniţi seamănă între ele. Eu îmi doresc să continue şi Câmpina (ulterior, am aflat că echipa şi-a anunţat retragerea din campionat – n.r.) şi Tărlungeniul, să se răzgândească şi Corona Braşov, să avem cât mai multe meciuri, iar cei care nu au crezut în grupul acesta să vadă că ne putem atinge obiectivul pe teren”, a mai spus Alin Artimon.

Sursa: http://www.caon.ro/fc-caransebes-gata-pentru-retur/1509098