FC Caransebes, inca o remiza amicala

FC Caransebes, inca o remiza amicala

Scris de Sorin Rogoz – FIBIŞ – Millenium Giarmata – FC Caransebeş 0-0, într-o partidă de verificare disputată pe terenul din Fibiş.

Sâmbătă, 31 ianuarie, FC Caransebeş a susţinut cel de al doilea meci de verificare din această iarnă, după cel de miercuri, în care a remizat, scor 1-1, cu Metalurgistul Cugir, de data aceasta adversari fiind cei de laMillenium Giarmata, echipă aflată pe locul IV în Seria a IV-a a Ligii a III-a. Meciul s-a disputat pe stadionul din comuna timişeană Fibiş.

Prima repriză a fost la discreţia caransebeşenilor, chiar dacă fazele de poartă au fost puţine.

Antrenorul principal al lui FC Caransebeş, Alin Artimon, a folosit două formule distincte pentru fiecare repriză. În prima parte au evoluat Coca, Cotigă, Goşa, Barbu, Buşu, Suru, Artean, Săulescu, Stoica, Lupu şi Negoescu, pentru ca în repriza secundă să intre, ca jucători de câmp, deoarece Coca a fost păstrat în poartă, Pascal fiind accidentat, Pârvu, Dinu, Manea, Stancu, Daniel Ungur (jucător sub 21 de ani, venit de la Pandurii Târgu Jiu, care i-a lăsat o primă impresie pozitivă tehnicianului gugulan), Precup, Roman, Poiană, Dumitru (de asemenea, un tânăr sub 21 de ani, venit tot de la Pandurii) şi Boştină. Stoianoff este în continuare indisponibil.

Din păcate, în această perioadă nu reuşim să găsim terenuri care să ne permită să ne pregătim şi la altceva decât la factorul fizic. Dar asta e, ne adaptăm şi sperăm că în continuare vom găsi suprafeţe mai bune de joc. Cea de azi nu ne-a permis să ne exprimăm, nici pe noi, nici pe adversarii noştri, decât cel mult la capitolul agresivitate. Rare au fost momentele în care s-au putut lega patru, cinci pase. În condiţiile acestea, fiind o echipă inferioară cu o ligă, gazdele s-au retras, s-au închis… Dar marea noastră problemă în momentul de faţă sunt terenurile, şi acelea unde jucăm, şi cele pe care ne antrenăm, Caromet sau în Balta Sărată”, a declarat Artimon.

Sursa: http://www.caon.ro/fc-caransebes-inca-o-remiza-amicala/1500411