FC Caransebes s-a despartit de zece jucatori

FC Caransebes s-a despartit de zece jucatori

Scris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – La formația gugulană a început reconstrucția pentru returul Ligii a II-a de fotbal.

Aşa cum au declarat în ultimele conferinţe de presă cei doi noi tehnicieni ai echipei FC Caransebeş, Alin Artimon şi Alin Paleacu, după ultimul meci disputat, în avans, contând pentru returul Seriei a II-a a Ligii a II-a, cel cu ACS Politehnica Timişoara, staff-ul clubului a analizat activitatea fotbaliştilor, a tras linie şi a anunţat rezultatul. Într-o discuţie purtată cu preşedintele clubului FC Caransebeş, Cosmin Popovici, acesta ne-a informat că nu este mulţumit de modul în care echipa a încheiat anul, pozitiv fiind faptul că formaţia gugulană a reuşit să întrerupă seria neagră de opt înfrângeri, punctul obţinut în meciul cu Poli Timişoara, ultimul disputat pe teren propriu, contând atât pentru moralul echipei, cât şi pentru ceea ce urmează să se construiască în continuare la Caransebeş.

Având în vedere că în ultima etapă am stat, cea cu numărul XVI, am continuat, totuşi, pregătirea fizică încă o săptămână, băieţii au fost chemaţi apoi să-şi ridice salariile pe luna noiembrie, după care cu o parte dintre ei s-au purtat negocieri, cu ceilalţi întrerupând colaborarea pe cale amiabilă. Ei au primit dezlegarea, li s-au dat actele, fiind liberi să-şi găsească echipe”, a spus Cosmin Popovici.

Cei zece jucători care au părăsit lotul sunt portarii Bujor şi Rusu, precum şi Dicu, Ologu, Făinişi, Centea, Himcinschi, Muscă, Gafiţa şi Ganea.

În momentul de faţă, conducerea clubului poartă discuţii cu un număr de 15-20 de jucători. Aceste discuţii au demarat în urmă cu două-trei săptămâni, cu unii fotbalişti le-am finalizat, cu ceilalţi urmează să le definitivăm zilele acestea… Oricum, până la sfârşitul anului vrem să ştim sigur pe cine ne bazăm, astfel încât, la reunirea lotului, în 7 ianuarie 2015, toţi jucătorii să fie la dispoziţia antrenorului”, a mai spus preşedinteleCosmin Popovici.

Sursa: http://www.caon.ro/fc-caransebes-s-a-despartit-de-zece-jucatori/1488897