Felix Borcean câștigă un nou mandat de primar la Caransebeș! La fel și Nelu Popa la Reșița!

După o zi încărcată, aproape de miezul nopții, Felix Borcean a declarat că se aștepta să câștige și le-a mulțumit celor care l-au votat, cărora le-a transmis că urmează patru ani de normalitate. „M-am așteptat conform sondajelor la această victorie, dar aveam și dubii, este și o confirmare, într-o anumită secție, într-un anumit cartier, s-a umblat la votanți. Dar asta este o altă problemă, am trecut peste ea. Ce vreau să transmit este mulțumirea mea față de cei care mi-au acordat această încredere, față de cetățenii din Caransebeș care au înțeles că trebuie să urmeze patru ani de liniște și de normalitate. Am câștigat în 20 de secții și am pierdut în una singură, de care vă spuneam, cea de la Nord, dar e bine și așa”, a precizat vechiul și noul edil.

Întrebat de noile configurații și majorități din Consiliul Local, Borcean a spus că așteaptă să vadă rezultatele, care pot fi diferite de cele pentru funcția de primar. „Vrem să vedem care este configurația Consiliului Local și apoi vom discuta. La Consiliul Local probabil că va fi o luptă de cu totul și cu totul altă natură. Probabil PNL va lua peste Andra Pleșa, PSD probabil nu va avea procentul meu, Pro România va lua sub Bebe Pasere, nu știu dacă vor intra în Consiliul Local PMP, USR. Sunt primar independent și am spus tot timpul că un primar independent poate să facă mai ușor majoritățile în CL și să aibă o conlucrare mai bună decât un primar încartiruit într-un partid politic. PNL n-o să aibă majoritate de 50 la sută plus 1 în CL, în niciun caz”, a mai adăugat Felix Borcean.

La Reșița, Nelu Popa a câștigat clar un nou mandat, chiar dacă participarea la vot a reșițenilor a fost sub 30 la sută, mai mică față de cea de acum patru ani.

Sursa: https://caon.ro/felix-borcean-castiga-un-nou-mandat-de-primar-la-caransebes-la-fel-si-nelu-popa-la-resita/2378591/