Guglanii sunt asteptati la vot

Guglanii sunt asteptati la vot
CARANSEBEŞ – 25.908 de alegători ar trebui să se prezinte astăzi la cele 21 de secții de votare deschise în  Caransebeș. Asta, deși conform ultimului recensământ realizat în 2011, cel de-al doilea municipiu din Caraș-Severin mai are o populație de doar 21.932 de locuitori stabili, aceasta incluzându-i și pe cei cu vârsta sub 18 ani, care nu au drept de vot.

Cele 21 de secții de votare din Caransebeș, majoritatea deschise în unități de învățământ și instituții de cultură, au început să primească alegătorii începând cu ora 7 a dimineții, iar până la ora 10 nu s-a înregistrat niciun incident care să pericliteze buna desfășurare a procesului electoral.

Persoanele care se află internate în Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și doresc să-și exprime votul, o pot face cu ajutorul urnei speciale. Cererile vor fi depuse la Secția de votare nr. 77 care funcționează la Grădinița cu program normal nr. 1 de pe strada Muntele Mic.

Printe oamenii politici care sunt aşteptaţi să voteze astăzi la Caransebeş se numără primarul Marcel Vela, prefectul Silviu Hurduzeu sau deputatul Dan Tocuț

Sursa: http://www.caon.ro/guglanii-sunt-asteptati-la-vot/1473640