Gugulanii au defilat prin noroi

Gugulanii au defilat prin noroiScris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Nera Bozovici 10-0 (2-0), într-o noua partidă de verificare.

În cel de al patrulea meci de verificare din această iarnă, FC Caransebeş a întâlnit sâmbătă, 7 februarie, pe stadionul din Balta Sărată, formaţia de Liga a IV-a, Nera Bozovici. Pe un teren greu, care cu timpul a devenit aproape impracticabil, şi pe o ninsoare care s-a îndesit tot mai mult spre final, băieţii antrenaţi de Alin Artimon au câştigat fără drept de apel.

Scorul a fost deschis repede, în minutul 9, Negoescu punând latul, la 8 metri, la centrarea expediată de pe dreapta de Ungur. Caransebeşenii au controlat jocul de o manieră categorică, dominarea lor concretizându-se prin bara lui Goşa, din minutul 27, sau ocazia clară a lui Boştină, care, în minutul 29, după ce a driblat şi portarul, a şutat de la 14 metri, însă mingea s-a oprit în balta de pe linia porţii oaspeţilor.

Cel de al doilea gol al gazdelor a plecat tot de pe dreapta, şi tot de la Ungur, centrarea acestuia la 16 metri fiind recepţionată de Boştină, care, după ce a driblat doi fundaşi şi portarul, a trimis plasat la rădăcina barei.

În partea a doua, Alin Artimon a trimis pe teren o altă echipă, care avea să surclaseze cu totul formaţia din Bozovici. La trei minute de la reluare, Lupu a centrat de pe dreapta, mingea, deviată de un fundaş, a ajuns la Stancu, care, de la 10 metri, l-a învins pe nou-intratul între buturile porţii oaspeţilor, Marin. În minutul 50, Stoica a furat o minge la 25 de metri, a avansat şi a tras puternic din marginea careului, şutul său învingându-l pentru a doua oară, în doar două minute, pe goal-keeper-ul oaspeţilor.

După alte două minute, a fost rândul lui Poiană să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, el fructificând cu capul centrarea venită de pe dreapta, de la Lupu. Acelaşi Poiană a stat la originea celui de al şaselea gol al caransebeşenilor, pasa sa excelentă, din minutul 56, găsindu-l pe Stoica la 10 metri, şutul acestuia, din întoarcere, lăsându-l fără replică pe Marin. După numai un minut a fost rândul lui Stoianof să fructifice, cu latul, de la 10 metri, centrarea venită de pe dreapta, de la Lupu.

Acelaşi Lupu, un servant excelent în meciul de sâmbătă, a centrat perfect şi în minutul 61, până la Pârvu, care a pus latul la 10 metri şi a dus scorul la 8-0. În minutul 68 s-a făcut 9-0, după ce Poiană, bine angajat în adâncime, l-a driblat pe Marin şi a înscris în poarta goală. Ultimul gol l-a avut ca autor pe Stoianof, care, cu un lob elegant de la 16 metri, l-a mai învins o dată pe portarul Marin.

În prima repriză, FC Caransebeş a evoluat în formula: Coca, Săulescu, Goşa, Dinu, Buşu, Precup, Suru, Ungur, Roman, Negoescu, Boştină. În partea a doua, Alin Artimon i-a trimis în teren pe Pascal, Cotigă, Barbu, Manea, Stancu, Pârvu, Artean, Lupu, Poiană, Stoica şi Stoianof.

Sursa: http://www.caon.ro/gugulanii-au-defilat-prin-noroi/1502758