Gugulanii au meritat toate punctele

Gugulanii au meritat toate punctele

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – CSM Râmnicu Vâlcea 1-0 (1-0), în etapa a XX-a a Ligii a II-a de fotbal.

Gazdele au deschis scorul repede, în minutul 5, după un corner de pe stânga executat de Stoica şi reluat cu capul în gol de la 8 metri de Ciprian Dinu. Caransebeşenii puteau înscrie din nou în minutul 10, atunci când acelaşi Stoica a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, portarul vâlcean Andrei Popescu respingând în corner de sub bară.

În minutul 28, Goşa a avut golul în vârful ghetei, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de Tomozei şi respinsă greşit de portarul A. Popescu, însă reluarea sa pe spate, de la 4 metri, a trecut peste transversală. Acelaşi Goşa a fost la câţiva centimetri de gol şi în minutul 33 când, după o lovitură liberă bătută bine de Stoica, a pus latul la 8 metri, însă mingea a întâlnit bara dreaptă.

Dacă în prima repriză meciul a fost cât de cât echilibrat, dar, e cazul să o spunem, extrem de fragmentat datorită faulturilor – unele brutale – trecute cu vederea de arbitrul Omar Dumitrică din Craiova, în partea a doua caransebeşenii au dominat primele 20 de minute. În acest interval s-a înregistrat şi ocazia uriaşă de a înscrie a lui Boştină, care, în minutul 57, servit excelent de Săulescu, de pe partea dreaptă, a avansat în careu şi, rămas singur cu A. Popescu, a şutat de la 8 metri, pe jos, însă a făcut-o neconvingător, iar goal-keeper-ul oaspeţilor a reţinut balonul.

În minutul 63 s-a petrecut o fază controversată, atunci când Săulescu a fost faultat de Deaconescu. Lovitura liberă a fost executată de Stancu, mingea a ajuns în careu la Goşa, care a tras necruţător, de la 12 metri, învingându-l pe A. Popescu, însă arbitrul Omer Dumitrică a anulat golul pe motiv de ofsaid.

FC Caransebeş: Pascal, Tomozei, Goşa, Dinu, Stancu, Artean, Lupu (min. 87, Roman), C. Stoica, Săulescu (70, Negoescu), Precup, Boştină (77, Stoianof); rezerve: Coca, Manea, Suru, Birău. Antrenori: Alin Artimon, Alin Paleacu.

Sursa: http://www.caon.ro/gugulanii-au-meritat-toate-punctele/1516098