Gugulanii au zburat mai sus ca… Vulturii

Gugulanii au zburat mai sus ca… Vulturii

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Vulturii Lugoj 4-0 (0-0), într-o partidă amicală disputată la Timișoara.

Echipa caransebeșeană a întâlnit, în cel de al cincilea meci de verificare, susţinut pe terenul sintetic al ACS Politehnicii Timişoara, pe Vulturii Lugoj, echipă care evoluează în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Au fost două reprize diferite; dacă în prima elevii lui Alin Artimon au avut şase situaţii clare de a marca, inclusiv două bare, prin Artean şi Poiană, în partea a doua ei au fost mai pragmatici, înscriind prin Pârvu, Negoescu (de două ori) şi Stoica.

„Am avut şi momente bune de joc, dar au fost şi momente de care nu sunt mulţumit. Jocul curge, se mai comit erori, mai ales pe faza de atac, dar asta şi pe fondul oboselii acumulate, ţinând cont că avem două antrenamente pe zi. Mai avem de muncit până să ajungem la un moment, la un nivel la care cred eu că echipa se poate stabiliza”, ne-a declarat după meci antrenorul lui FC Caransebeş, Alin Artimon.

În prima repriză, la gugulani au jucat Pascal, Cotigă, Dinu, Manea, Stancu, Precup, Artean, Săulescu, Roman, Poiană şi Boştină; după pauză, FC Caransebeş a evoluat în formula Coca, Cotigă, Goşa, Barbu, Buşu, Pârvu, Suru, Popa, Stoica, Ungur, Negoescu.

Următorul meci amical al gugulanilor va avea loc sâmbătă, 14 februarie, în compania formaţiei ASU Poli Timişoara, echipă care evoluează în Liga a IV-a, stadionul urmând să fie ales în funcţie de starea vremii – „Ştiinţa” sau Baza II a Politehnicii Timişoara.

Sursa: http://www.caon.ro/gugulanii-au-zburat-mai-sus-ca-vulturii/1504349