Gugulanii, calificare in extremis

Gugulanii, calificare in extremis

LUGOJ – Vulturii Lugoj – F.C. Caransebeș 1-2 (0-0), în faza a doua a Cupei României la fotbal.

Miercuri, 30 iulie, pe Stadionul Municipal din Lugoj s-a disputat partida contând pentru faza a doua a Cupei României la fotbal, ediţia 2014-2015, între Vulturii din localitate şi FC Caransebeş.

Sub privirile fostului internaţional Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, şi ale preşedintelui caransebeşean George Galamaz, prezenţi în tribună, partida a debutat timid de ambele părţi, prima fază mai importantă a meciului consumându-se la poarta gazdelor, când, în minutul 44, Goşa a prins un şut bun de la 40 de metri, dar portarul lugojean a reuşit să scoată mingea din vinclu, deviind-o în corner.

Scorul a fost deschis în minutul 84, când, după o bâlbâială a fundaşilor lugojeni în propriul careu, Manea a înscris din cinci metri.

Peste doar două minute gazdele au egalat, prin Stoichescu, ce a înscris cu capul, la colţul scurt. Caransebeşenii s-au calificat totuși în faza următoare, în minutul 90+2, când Suru a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă adversă, iar Artean a transformat lovitura de la 11 metri acordată de centralul întâlnirii, trăgând în stânga lui Iordache. După meci, Cristi Suru a fost dus la Spitalul Municipal „Teodor Andrei” din Lugoj, cu umărul dislocat.

FC Caransebeş: Valentin Coca, Dănuţ Bilia (Grigore Săulescu), Gheorghe Goşa, Andrei Dicu, Marian Buşu, Alexandru Manea, Gabriel Precup, Andrei Artean, Sabin Lupu (Fabian Himcinschi), Cristian Poiană, Elvis Dârvaru (Cristian Suru, Marco Muscă). Antrenor, Sorin Bălu.

Următorul meci amical al gugulanilor va fi vineri, 1 august, când, de la ora 11, vor întâlni pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş pe Ripensia Timişoara.

Sorin Rogoz

Sursa:  http://www.caon.ro/