Gugulanii i-au batut pe timisoreni

Gugulanii i-au batut pe timisoreni

CARANSEBEŞ – Calificare en-fanfare pentru băieții de la Volei Club Banatul Caransebeș la barajul de promovare în eșalonul de elită al voleiului românesc. Echipa susținută de administrația locală a trecut luni, în derby-ul Banatului, de Universitatea Timișoara, echipă neînvinsă în ultimele 20 de partide, cu un scor categoric, 3-0, după un joc pe care l-a controlat tot timpul.

Gazdele, cu Achimescu, Lung, Oprișor și Someșan în mare formă, au făcut un joc excelent.

„Din păcate, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul gazdelor, în condițiile în care și sala ne-a fost ostilă. Până acum am dat doar de adversari facili, cum am întânit o echipă care ne-a pus probleme am clacat, dar într-o lună ne putem edifica. Diferența s-a făcut la calitatea serviciului și forța superioară de atac a gazdelor”, a spus după meci, antrenorul timișorenilor, profesorul Sorin Grădinaru.

„A fost o victorie meritată a noastră, băieții au atacat foarte bine în primele două seturi și dacă nu le făceam cadou multe puncte din serviciu, cred că jocul ar fi fost foarte scurt. Mai sunt şase săptămâni până la baraj, sper să ne putem pregăti în sala mare”, a declarat și antrenorul gugulanilor, Pavel Craia, completat de Emil Lung, potrivit căruia „diferența dintre noi și timișoreni este destul de mare în favoarea noastră, au pierdut într-o manieră în care nu au pierdut de multă vreme. Ne bucurăm pentru această victorie și sperăm să facem o figură frumoasă și la turneul de promovare”.

Pe caransebeșeni îi așteaptă acum marea încercare, barajul pentru accederea în Divizia A1, ce se va desfășura la începutul lunii mai, probabil tot la Caransebeș, de data aceasta în Polivalenta din cartierul Pipirig. AdversareleVolei Club Banatul vor fi Steaua București, Tricolorul Ploiești și Universitatea Timișoara.

Sursa: http://www.caon.ro/