Gugulanii, succesul mobilizarii generale

Gugulanii, succesul mobilizarii generale

CARANSEBEŞ – Millenium Giarmata – FC Caransebeş 0-1 (0-0), în etapa a treia a play-off-ului Ligii a III-a, Seria a IV-

Întâlnirea a fost una crucială pentru gugulani, care veneau după un egal cu Vulturii Lugoj şi o înfrângere suferită în faţa celor de la Mama Mia Becicherecul Mic, ambele înregistrate pe teren propriu.

Dar, de menţionat că marţi, 29 aprilie a.c., Consiliul LocalCaransebeş a aprobat în unanimitate suplimentarea bugetului clubului, în vederea disputării meciurilor rămase din turneul play-off şi promovarea în Liga a II-a, primarul Marcel Vela afirmând că din această sumă fotbaliştii ar putea fi chiar premiaţi în cazul atingerii obiectivului.

În aceste condiţii, gugulanii s-au mobilizat şi au făcut un meci bun, pe care l-au dominat, victoria lor, chiar dacă a fost obţinută în minutele de prelungire, neputând fi pusă la îndoială. De altfel, ei au şi avut cele mai clare ocazii de a înscrie, prima consemnându-se în minutul 28, atunci când Suru a executat o lovitură liberă din colţul careului mare, portarul gazdelor, Bota, respingând în bara transversală. Trei minute mai târziu, a fost rândul lui Artean să pună la încercare vigilenţa goal-keeper-ului timişean, care a apărat şutul de la 20 de metri expediat de caransebeşean.

Gugulanii mai puteau înscrie în minutul 63, atunci când Roiu a rămas singur cu Bota, a încercat să-l lobeze, însă portarul gazdelor a reuşit să reţină.

Golul izbăvitor a venit în cel de al doilea minut al prelungirilor, la una dintre ultimele faze de atac ale caransebeşenilor: apărarea gazdelor a respins un corner executat de pe partea stângă, mingea a ajuns la Poiană, care a centrat în careu, Goşa a reluat cu capul de la 8 metri, Bota a respins până la acelaşi Goşa, care, cu stângul, a trimis balonul în plasă.

FC Caransebeş: Haidău, Artimon, Goşa, Petcu, Roiu, şandru (Săulescu), Suru (Gheju), Artean, Negoescu (Constantinescu), Poiană, Steop (Vlăduţi).

 

Sursa: http://www.caon.ro/