Gugulanii vor avea statii de autobuz

Gugulanii vor avea statii de autobuz

REŞIŢA – 15 noi stații de autobuz își vor face loc în peisajul urban al Caransebeșului anul viitor.

Municipalitatea a dat undă verde pentru documentațiile necesare demarării achiziționării acestor stații, prin care se încearcă asigurarea unui grad sporit de siguranţă şi confort pentru pasagerii care se află în aşteptarea mijloacelor de transport.

„Stațiile vor fi realizate dintr-un schelet metalic cu fundații izolate, au acoperiș policarbonat, sistem de iluminat nocturn, pereții laterali sunt dotați cu loc pentru panourile publicitare iar în interior vor fi amplasate bănci din lamele de lemn masiv“, se arată în documentația tehnico-economică întocmită de Serviciul Investiții, Achiziții din cadrul Primăriei Caransebeș. Valoarea totală a investiției depășește 300.000 de lei iar durata de realizare este de 60 de zile.

Trebuie precizat că un model a fost deja amplasat în această vară pe Calea Orșovei pentru ca localnicii să se obișnuiască cu stilul stației sau să vină cu noi sugestii pentru municipalitate. Chiar dacă a fost bine primită decetățeni, stația nu a rezistat foarte mult întreagă din cauza unor persoane care au vandalizat-o, spărgând panourile laterale din plexiglas.

Sursa: http://www.caon.ro/gugulanii-vor-avea-statii-de-autobuz/1483587