Gugulanii vor sa scape de grija taxelor

Gugulanii vor sa scape de grija taxelor

CARANSEBEŞ – Joi, în prima prima zi de plată a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport, foarte mulţi caransebeşeni şi-au plătit dările

Cei mai harnici dintre aceștia au ales să-șiplătească dările către bugetul local încă de dimineață pentru a beneficia și de reducerea de 10 la sută care se acordă până la data de 31 martie pentru cei care achită suma integrală.

„Am venit înca din prima zi pentru că pentru pensia mea o reducere de 10 la sută înseamnă ceva. Și sunt și liniștit că mi-am luat de o grijă, cea a impozitului pe casăși teren, am plătit aproape 250 de lei”, a precizat Nicolae Mutașcu, un proaspăt pensionar.

Potrivit șefului Compartimentului Taxe și Impozite Locale, Oana Nicoară, la dispoziția contribuabililor stau toate cele trei ghișee din cadrul imobilului situat în strada Vasile Alecsandri. „Programul nostru de încasări este în fiecare zi, de luni până vineri,între orele 8 și 16.30. Încasăm deja la toate cele trei ghișee pentru ca oamenii să nu stea la coadă și să aștepte”, a spus Nicoară.

La Caransebeș, nivelul taxelor și impozitelor locale a rămas la nivelul anului trecut, municipalitatea neprocedând la o mărire a acestora pentru anul 2014.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro

Un gând despre “Gugulanii vor sa scape de grija taxelor”

Comentariile sunt închise.