In meciul cu Timisoara, pornim cu sansa a doua

In meciul cu Timisoara,  pornim cu sansa a doua

Scris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – După meciul cu timișorenii, în tabăra caransebeșeană se va trage linie.

Aşa cum a promis la finalul meciului de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni, când a spus că nu va mai face nici o declaraţie până după partida cu Poli Timişoara, din 29 noiembrie, care se va disputa pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, Alin Artimon nu a venit la conferinţa de presă săptămânală de joi. În aceste condiţii, au fost prezenţi la întâlnirea cu ziariştii „secundul” Alin Paleacu, portarul Valentin Coca şi mijlocaşul Andrei Artean.

E o partidă aparent dezechilibrată, se întâlnesc primul loc cu ultimul loc din serie. În acest meci pornim clar cu şansa a doua. În ciuda acestui fapt, în cadrul lotului este o atmosferă foarte bună. S-a creat puţină tensiune în jurul acestui meci deoarece e vorba despre două echipe aflate în zone limitrofe. Este ultimul nostru meci în acest retur şi sper să facem o figură frumoasă, să ne ridicăm la nivelul lui ACS Poli. Știm că întâlnim liderul, o formaţie bună, aşa că nu ne rămâne decât să sperăm că ultima impresie pe care o vom lăsa va fi una bună, să nu punctăm doar la impresia artistică, aşa, ca la patinaj…”, a spus Alin Paleacu.

Secundul lui FC Caransebeş a mai declarat că nu există probleme de lot pentru partida de sâmbătă, 29 noiembrie.

Întrebat despre unele schimbări care ar putea surveni în pauza competiţională la echipa gugulană, Paleacu a spus că e normal să se opereze unele modificări în lot, deoarece FC Caransebeş ocupă ultimul loc şi nu a obţinut cele mai bune rezultate.

„E normal să schimbi ceea ce nu merge. După etapa de sâmbătă, rămâne să facem inventarul, să vedem unde s-a greşit şi să nu mai greşim. Întâlnim liderul şi e normal ca, dacă există o listă a jucătorilor care vor părăsi echipa, după acest meci să ne convingă că pot face faţă cerinţelor Ligii a II-a“.

Sursa: http://www.caon.ro/in-meciul-cu-timisoara-pornim-cu-sansa-a-doua/1482638