In ochii lui Dunca, Muntele Mic poate fi raiul cu lapte si miere

In ochii lui Dunca, Muntele Mic poate fi raiul cu lapte si miere

Scris de Nina Curița – CARAŞ-SEVERIN – Omul de afaceri le promite iubitorilor de munte un turism de calitate, „chiar şi cu o investiţie amărâtă de 8 milioane de euro“.

După ce liberalii din zona de vest au anunțat că dezvoltarea turismului din Caraș-Severin reprezintă o prioritate dacă ajung la guvernare, cel mai important investitor în turismul din Banatul Montan, Romeo Dunca, a reacționat într-o postare pe Facebook. Omul de afaceri timișorean consideră că „introducerea Muntelui Mic, a proiectului Nedeea, a Semenicului si valorificarea miilor de locuri de cazare de la Herculane, stațiuni la o oră de zbor de toată Europa prin redeschiderea comercială a Aeroportului Caransebeș, va aduce în vistieria județului și, implicit, a celor ce trăiesc sau fac afaceri aici peste un miliard de euro anual”.

Dunca a explicat și că, încă din această iarnă, turiștii care ajung pe Muntele Mic vor lua contact cu un turism de calitate. „Ce înseamnă turism de calitate și cum impactează zona se va vedea încă din următorul sezon de schi, printr-o singură investiție <<amărâtă>> de aproximativ opt milioane euro (cu tot cu Nedeea) într-un singur lift performant, făcută după 13 ani de lupte anormale cu tot cancerul politic și administrativ din aceste locuri. După finalizarea celor șase procese și trei plângeri penale, adică după încă cinci ani, dacă va apărea un politician iubitor de neam și țară, aici va putea fi raiul cu lapte și miere”, a mai punctat omul de afaceri.