Încă un pas pentru gaz în Valea Cenchii și Teiuș

Încă un pas pentru gaz în Valea Cenchii și Teiuș

CARANSEBEȘ – Deocamdată, prin aprobarea în Consiliul Local a documentației tehnico-economice (faza proiect tehnic) și a celei pentru obținerea autorizației de construcție, dar și a indicatorilor economici.
 

Primarul Felix Borcean le spunea, în urmă cu un an, celor din Valea Cenchii că în 2019 municipalitatea se va apuca de lucrările de introducere a rețelei de gaz în cartierul amintit. Zilele trecute, proiectul tehnic al investiției și documentația pentru obținerea autorizației de construcție au ajuns și pe masa aleșilor locali, care le-au aprobat fără prea mari discuții.

Potrivit acestor documente, rețeaua de gaz se va introduce pe străzile Valea Cenchii, Calea Timișoarei, Godeanu și Corcana. Social-democrații Bogdea și Dascălu au cerut introducerea a încă două străzi din Teiuș în proiect, și anume Vârful Pietrei și Muntele Nemanu, iar primarul Felix Borcean și viceprimarul Marius Isac au dat asigurări că nu vor fi lăsate pe dinafară nici cele două.

„Racordarea se va face în conducta de pe strada Tudor Vladimirescu, iar conducta va parcurge străzile Țarinei, Cazărmii, Gării, Nicolae Bălcescu, Valea Cenchii, Calea Timișoarei, Godeanu și Corcana. Valoarea totală a investiției se ridică 2,58 milioane lei”, se arată în raportul prezentat de municipalitate consilierilor locali.

Așadar, încă un pas spre civilizație și în cartierele Teiuș și Valea Cenchii. Cel mai probabil, lucrările propriu-zise vor fi demarate anul viitor, în funcție și de fondurile pe care le va avea la dispoziție administrația locală.

R.M.

Sursa: http://www.caon.ro/2320113-2/2320113