Începe sezonul estival la ștrandul din Caransebeș

Tarifele de intrare rămân neschimbate: 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Vor fi funcționale două din cele trei bazine, cel pentru copii și cel mijlociu.

„Ne-am propus să deschidem ștrandul cu respectarea condițiilor de distanțare, astfel încât fiecărei persoane îi va reveni o suprafață de 12 metri pătrați, la distanțe suficient de confortabile montate șezlongurile și vor avea acces doar numărul de persoane care corespunde numărului de șezlonguri, undeva în jur de 150 de persoane maxim pe ștrand. Va fi primul venit, primul servit, în momentul în care sunt completate toate șezlongurile, accesul va fi restricționat. Tariful rămâne neschimbat, la fel ca anul trecut. Grupurile sanitare sunt curate, sunt montate dispensere pentru dezinfectare, dușurile funcționează toate, oricum ștrandul este o zonă de curățenie până la urmă”, a precizat primarul Felix Borcean.

Cei care doresc să se bucure de soare și de apa din bazine sunt rugați să respecte normele de distanțare socială și regulile instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/incepe-sezonul-estival-la-strandul-din-caransebes/2376105/