Infrangere usturatoare pentru FC Caransebes

Infrangere usturatoare pentru FC Caransebes

PÂNCOTA – Şoimii Pâncota – FC Caransebeş 5-1 (1-0), în etapa a VII-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

În chiar minutul 2, caransebeşenii au primit prima lovitură, în urma unei faze fixe de lângă fanionul din colţul drept al terenului, executată de Cuedan. Alin Mihai a sărit la cap împreună cu portarul Coca, mingea i-a depăşit pe amândoi, iar Lengyel a reluat în gol, de la numai doi metri.

Oaspeţii au pus serios în pericol poarta echipei ardelene în minutul 21, când Făiniş l-a angajat pe Ologu, acesta a pătruns în careu şi, de la 13 metri lateral-stânga, a şutat puternic, însă balonul a trecut peste transversală. Elevii lui Sorin Bălu puteau egala în minutul 40, atunci când Artean a expediat un şut puternic de la 24 de metri, portarul Irimia a respins în lateral, mingea a ajuns la Făiniş, centrarea acestuia fiind reluată cu capul, peste poartă, de Gafiţa.

Nici n-a început bine repriza a doua, că oaspeţii au mai primit o lovitură: în minutul 48, pe un contraatac al gazdelor, purtat pe partea dreaptă, Huţanu a centrat la şase metri, de unde Mitu a reluat în plasa porţii gugulane. Ca şi cum asta nu ar fi foar de ajuns, debutul perfect de repriză al ardelenilor s-a concretizat prin golul din minutul 50, când Pantea a centrat de pe dreapta, Alin Mihai înălţându-se la 10 metri şi reluând cu capul în plasa porţii lui Coca.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 57, după un atac purtat în viteză pe partea dreaptă de Pantea, care a centrat la marginea careului de 16 metri, nou-intratul între buturile caransebeşene, Rusu, a ieşit în întâmpinarea lui Huţanu, dar acesta a fost mai rapid şi a înţepat balonul, trimiţându-l în plasă.

Gugulanii au reuşit să înscrie golul de onoare în minutul 85, când Artean a executat pe jos o lovitură liberă de la 30 de metri, din poziţie centrală, reuşind să-l învingă pe Irimia.

După doar două minute, ardelenii şi-au mărit din nou ecartul la patru goluri, în urma unei faze purtate pe partea dreaptă de Pantea, care a centrat la 12 metri, de unde Huţanu a reluat în plasa porţii caransebeşene.

FC Caransebeş: Coca (min. 52, Rusu), Buşu, Barbu, Goşa, Manea, Ologu, Artean, Negoescu (64, Săulescu), Făiniş (54, Dârvaru), Gafiţa, Suru; rezerve: Muscă, Dicu, Poiană, Precup.

Sursa: http://www.caon.ro/infrangere-usturatoare-pentru-fc-caransebes/1466389