Înţepături politice şi undă verde pentru unele proiecte

CARANSEBEŞ – Cu Felix Borcean doar spectator în sală, în așteptarea deciziei instanței privind încetarea mandatului de primar, aleșii locali ai Caransebeșului au mai bifat o ședință din această legislatură, campania electorală care începe mâine făcându-și deja simțită prezența în rândul consilierilor!

Totuși, ședința a început cu un moment festiv, solistului de muzică populară Ștefan Isac, vizibil emoționat, fiindu-i decernat titlul de cetățean de onoare al Caransebeșului. „Oriunde am fost prin lumea asta, în cei 47 de ani cât am slujit muzica populară, Caransebeșul a fost pe buzele mele”, a spus nea Fănică Isac, cu lacrimi în ochi, după care ședința și-a reluat cursul normal, cu proiecte aprobate, dar și înțepături electorale de o parte și de alta.

Pe scurt, în plan administrativ, aleșii au dat undă verde unor proiecte gen rectificarea bugetului local după primirea unei sume de aproape 200.000 de lei de la DSP pentru Covid, actualizarea valorii investiției privind extinderea halei de lactate din Piața Agroalimentară sau transmiterea către ANL a unui teren în folosință gratuită la Jupa pentru construirea de locuințe pentru tineri.

Nu au lipsit nici înțepăturile cu tentă politică atunci când a venit rândul unui proiect privind prelungirea mandatului directorului Ovidiu Chimigeriu la conducerea Transal, dar și la capitolul Diverse unde social-democrații i-au luat la întrebări pe liberali, acuzându-i că nu au făcut nimic în Consiliul Local timp de patru ani deși au avut majoritatea, ceea ce a generat o replică dură din partea acestora.

Pe larg despre toate acestea, dar și despre alte proiecte sau întrebări și interpelări adresate executivului local, în edițiile noastre următoare.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/intepaturi-politice-si-unda-verde-pentru-unele-proiecte/2377498/