Introducerea canalizării deviază circulaţia pe Strada Ardealului

 

Într-o recentă conferinţă de presă, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vorbit despre disconfortul creat cetăţenilor municipiului ca urmare a executării unor lucrări pe Strada Ardealului, unde circulaţia autovehiculelor a fost deviată, dar şoferii nu prea ţin cont de măsurile luate de administraţia locală.
„Tocmai am avut o şedinţă a Comisiei de Sistematizare Rutieră, în care am discutat concret cu şeful Poliţiei Rutiere Caransebeş să realizăm acea deviere completă, cu excepţia mijloacelor de transport mari, a autobuzelor şi, evident, a maşinilor Salvării, Pompierilor, Salubrităţii, deci toate autovehiculele să fie deviate pe străzile Decebal şi Simion Bărnuţiu, cu sens unic, astfel încât pe Simion Bărnuţiu să nu se mai intre pe la Iberia, ci doar să se iasă pe acolo. Situaţia nu va dura foarte mult, am văzut că se lucrează destul de repede la introducerea reţelei de canalizare, care era o veche problemă a zonei. După ce se termină toată lucrarea aceasta, ne propunem să refacem complet tronsonul 

Str. Ardealului, din intersecţia de la Penny, până la BCR, fiindcă şi mai jos de Raiffeisen Bank strada este afectată destul de serios, scăzând însă costurile ce revin firmei care ar fi trebuit să refacă doar suprafaţa afectată, şi să executăm o lucrare comună”, a declarat primarul Caransebeşului.
Bianca METEŞ

Sursa: https://www.7-zile.com/introducerea-canalizarii-deviaza-circulatia-pe-strada-ardealului/