Investitii pe hartie exista, bani la fel. Sa vedem rezultatele!

Investitii pe hartie exista, bani la fel. Sa vedem rezultatele!
CARANSEBEŞ – „Există premizele ca 2014 să fie pentru Caransebeș un an la fel de bun ca 2013, an în care am înregistrat cel mai mare buget din istorie”.

Declarația aparține primarului Marcel Vela, potrivit căruia printre cele mai importante investiții din acest an se numără finalizarea reabilitării spitalului și continuarea înlocuirii rețelelor de canalizare, ambele cu ajutorul fondurilor europene, sau reluarea transportului public de călători pe mai multe trasee din Caransebeș. Mai mult, municipalitatea are deja pregătite pentru acest an mai multe proiecte investiționale proprii, urmând a fi continuate și cele demarate și nefinalizate în 2013.

„Avem resursele financiare pregătite, sunt investiții, sunt proiecte care au deja studiile de fezabilitate întocmite, au documentația tehnico-economică aprobată, astfel că există perspectiva ca în 2014 să realizăm inclusiv acele proiecte pe care ni le-am dorit în 2013 și pe care nu am apucat să le mai demarăm. Mă refer la asfaltarea străzilor din Jupa, Valea Cenchii și Carboniferă, la reabilitarea unor străzi și la extinderea Parcului Dragalina, la realizarea unor noi fluxuri rutiere pentru a degaja circulația, care ați văzut că în unele zile, în mod special joia, se aglomerează și creează un disconfort rutier și pietonal. Totodată, lucrări începute în 2013, cum este hala de lactate de la Piața Agroalimentară, vor fi finalizate în acest an”, a spus edilul Caransebeșului, care a mai adăugat că 2013 și 2014 sunt ani de vârf în dezvoltarea edilitară a municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/