Iosif Secasan a demisionat din Senat

Iosif Secasan a demisionat din Senat

BUCUREŞTI – Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Comisiei de Sănătate în şedinţa de plen.

Senatorul liberal a precizat că gestul său este motivat de faptul că nu doreşte să aducă prejudicii de imagine Senatului României şi Partidului Naţional Liberal. „Este o decizie pe care am luat-o pentru a facilita actul de justiţie. Mulţumesc colegilor din Senat pentru onoarea pe care mi-au făcut-o de a-mi fi şi colegi şi prieteni. Alegătorilor mei le cer iertare pentru decizia luată”, şi-a încheiat discursul Iosif Secăşan, fiind aplaudat la încheierea acestuia.

Vă reamintim că, în legislatura trecută, Iosif Secăşan a fost preşedinte, iar în aceasta vicepreşedinte, al Comisiei de Sănătate a Senatului României. Pentru activitatea avută, vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, a exprimat aprecieri. Vacantarea postului de senator al luiIosif Secăşan a fost decisă de plenul Senatului cu voturi 103 voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi o abţinere.

Procurorii anticorupţie au dispus la sfârşitul lunii martie efectuarea urmăririi penale faţă de senatorul Iosif Secăşan într-un dosar. Referitor la acest eveniment, preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela a declarat: „Este un gest de onoare al unui om deosebit”.

Flavius Rotariu

Sursa: http://www.caon.ro/