La FC Caransebes a sunat, din nou, adunarea!

La FC Caransebes a sunat, din nou, adunarea!

CARANSEBEŞ – Luni, 14 iulie, lotul nou-promovatei în Liga a II-a, FC Caransebeş, s-a reunit pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş.

Din discuţiile purtate cu managerul Sorin Boiangiu, am reţinut că au venit la echipă portarul Valentin Coca şi Fabian Himcinschi de la Poli Timişoara, Octavian Rusu şi Bogdan Centea, de la Mama Mia Becicherecu Mic, Cătălin Bujor şi Alexandru Manea, de la Gloria Arad, Dănuţ Bilia de la FC Ineu, Andrei Dicu şi Adrian Ionel Ştefan de la Minerul Motru, Lucian Todea, de la Râmnicu Vâlcea, atacanţii Iulian Alexandru Tecsi de la UTA şi Elvis Dârvaru, de la FC Hunedoara, precum şi Adrian Manea, de la Voluntari. Octavian Drăghici, de la FC Olt, se va alătura în curând lotului, deoarece în momentul de faţă el urmează un tratament medical.

„Au plecat de la echipă Darius Haidău, la Politehnica Timişoara, Narcis Laurenţiu, Roberto Artimon, Andrei Dubei, Bogdan Roiu, Alexandru Ionescu, Bogdan Steop, Alexandru Vlăduţi şi Dan Constantinescu”, a mai spus Sorin Boiangiu.

Am stat de vorbă și cu noul antrenor al FC Caransebeş,Sorin Bălu: „Este primul antrenament. Sunt bucuros că am ajuns la Caransebeş, pentru că este un nivel superior. Îmi doresc să reuşesc împreună cu staff-ul nostru, cu preşedintele Galamaz, cu managerul Boiangiu, să facem din Caransebeş o echipă bună, o echipă care să fie mândria oraşului şi o echipă care să se ridice la nivelul aşteptărilor spectatorilor noştri. Cunosc foarte bine toţi jucătorii de la FC Caransebeş, sunt jucători valoroşi. Împreună cu cei care vor veni, repet, vrem să facem o echipă frumoasă, o echipă bună, care să aducă mulţumire în rândul comunităţii din Caransebeş.

FC Caransebeş va disputa primul meci de verificare în compania echipei FC Ineu, sâmbătă, 19 iulie, de la ora 13.

Sorin Rogoz

Sursa: http://www.caon.ro/