Lipsa de incredere la gugulani

Lipsa de incredere la gugulani

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – Antrenorul echipei F.C. Caransebeș, Giovanni Pisano susține că nu are nimic de ascuns.

După eșecul umilitor, 0-5, cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a X-a a Ligii a II-a de fotbal, în tabăra caransebeșeană era o atmosferă foarte încărcată.

A fost un meci la sfârşitul căruia directorul sportiv al clubului, Dan Avram, care este şi membru în Consiliul de Administraţie, a declarat că va avea o serie de discuţii cu fiecare jucător în parte, după care va anunţa ce măsuri se vor lua, deoarece lucrurile nu mai pot continua aşa.

La rândul său, antrenorul Giovanni Pisano a precizat: „Aş vrea să încep prin a vă spune că am fost sfătuit să nu vin la această conferinţă de presă, dar am ales să fiu prezent fiindcă am demnitate şi la înfrângere, nu doar la victorie. Vreau să vin în faţa presei pentru că nu am nimic de ascuns. În ceea ce priveşte jocul, sunt foarte dezamăgit, mai ales că facem ore şi ore de antrenament în care lucrăm fazele fixe, le arăt jucătorilor cum se face marcajul, și am luat două goluri identice la faze fixe, ceea ce este inadmisibil. Dezamăgirea mea e cu atât mai mare cu cât n-am pierdut la un asemenea scor în viaţa mea, nici ca fotbalist, nici ca antrenor. Modul în care am pierdut nu mi-a plăcut deloc, mai ales că în a doua repriză am încercat să redresăm puţin jocul, am făcut trei schimbări tocmai pentru a crea un mic şoc, pentru ca jucătorii să înţeleagă că vreau o schimbare în atitudinea lor. Am jucat destul de bine primele 20 de minute, dar au venit din nou golurile adversarilor şi nu ne-a mai ieşit nimic. De-acum, aştept cu nerăbdare luna decembrie, când se întrerupe campionatul, şi atunci vom vedea câţi jucători mai rămân cu noi, pentru că, în momentul de faţă, nu mai am încredere în ei, dacă am ajuns unde am ajuns, şi nu toţi au valoarea care se cere în Liga a II-a. Avem probleme şi în ceea ce priveşte juniorii, a trebuit să trimit pe cineva acasă la Dumitru, care n-a venit la antrenament timp de 15 zile, tocmai pentru a avea în teren numărul de juniori cerut de regulament. Or, aşa ceva e inadmisibil la acest nivel şi la pretenţiile pe care le avem”.

Imediat după meci, tehnicianul oaspeților, Leo Grozavu, a declarat: „Mă bucur că am reuşit să câştigăm toate cele trei puncte, a fost o victorie meritată, iar soarta meciului s-a scris în prima repriză, când am reuşit să marcăm într-un interval scurt cele două goluri. Dar, dacă nu băteam la Caransebeş, atunci unde să mai batem?”.

Sursa: http://www.caon.ro/lipsa-de-incredere-la-gugulani/1585009