Magica Caransebeș va întâlni Timișul Șag la baraj

Timișul Șag a câștigat cu 4-1 cu Gloria Moșnița Nouă, în timp ce rivala CSM Lugoj au învins tot cu 4-1 pe Progresul Ciacova. Astfel, Timișul Șag și-a păstrat distanța de 2 puncte în fruntea clasamentului și a devenit campioană în județul vecin, cu un număr impresionant de puncte obținute, 109!

Dacă Timișul Șag a trebuit să joace până în ultima etapă ca sa-și asigure locul la baraj, Magica Balta a condus campionatul din Caraș-Severin de la un capăt la altul. Caransebeșul a terminat campionatul cu 22 de victorii, 3 egaluri și o înfrângere și a obținut 69 de puncte. Următoarea clasată a fost Viitorul Armeniș, cu 53 de puncte.

„Vom vedea, la baraj nu se știe. E adevărat, toată lumea crede că Timișul e favorită, dar eu am mai trecut prin astfel de experiențe. Când am fost la Oțelu Roșu toată lumea era cu Auto Timișoara, cu jucători de la Poli, de la UMT, ne-au bătut acolo 5-2 și i-am bătut 3-0 la Oțelu. Jucătorii noștri sper să înțeleagă că niciun joc nu e pierdut dinainte!”, spunea antrenorul de la Magica Balta Caransebeș, Petru Bona, în urmă cu câteva luni.

JCS-Ștefan Moraru

 

Lasă un comentariu