Marcel Vela: Am votat pentru o Romanie prospera

Marcel Vela: Am votat pentru o Romanie prospera

CARANSEBEŞ – Peste 15% dintre cei aproape 26.000 de caransebeșeni cu drept de vot și-au exprimat opțiunea până la ora 12.

Procesul de votare decurge fără probleme, însă la unele secții de votare se poate observa o creștere a numărului de votanți pe listele suplimentare. Este cazul secțiilor 82 sau 84, unde până la ora prânzului votaseră în jur de 60 de persoane din județele Timiș și Mehedinți sau cetățeni care dețin doar pașaport, nu și act de identitate.

La ieșirea din secțiile de votare, oamenii spun că au votat „pentru ceva mai bun, pentru ca să meargă bine, pentru locuri de muncă, pentru o viață mai bună pentru copii și nepoți, pentru o schimbare în bine”.

În jurul orei 12, la secția de votare nr. 76 de la Casa de Cultură „George Suru” și-a exprimat opțiunea și edilul Caransebeșului, Marcel Vela. „Am votat pentru o Românie prosperă, respectată și apreciată în Europa și în lume. Am votat pentru siguranța și bunăstarea românilor, cât și pentru o altfel de mentalitate. Atunci când am pus ștampila pe buletinul de vot, am ales un candidat care ne va garanta drepturile cetățenești, inclusiv dreptul la fericire, drept de care în România nu s-a pomenit niciodată. Așadar, am votat pentru un altfel de președinte”, a declarat Vela, la ieșirea de la urne.

Sursa: http://www.caon.ro/marecel-vela-am-votat-pentru-o-romanie-prospera/1473765