Memorialul Iosif Korka la atletism, pentru copii

Memorialul Iosif Korka la atletism, pentru copii

CARANSEBEŞ – Cea de-a XVIII-a ediție a concursului atletic a avut loc pe Stadionul Municipal din Caransebeș.

Copiii de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, CSS Reșița, CSU Reșița, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, CSS Lugoj, LPS Banatul Timișoara și de la școlile din municipiul de pe Timiș și Sebeș și din localitățile Slatina Timiș, Petroșnița, Turnu Ruieni și Cornuțel Banat s-au întrecut în cea de-a XVIII-a ediție a Memorialului Iosif Korka la atletism.

Întrecerea a fost organizată pentru grupele de copii I (născuți 2001-2002), II (2003-2004) și III (2005-2006 și mai mici), cu probe de viteză, rezistență, săritura în lungime și aruncarea mingii de oină. Au fost premiate primele trei locuri, cu diplome, medalii, tricouri și, mulțumită Primăriei și Consiliului Local Caransebeș au fost acordate și premii în numerar. Clubul Sportiv Școlar Caransebeș a avut cele mai multe prezențe pe podium, 24, urmat de LPS Banatul Timișoara, cu 10 clasări pe podium și CSS Reșița, cu nouă, „Traian Vuia“ Reșița (5), CSS Lugoj (3), CSU Reșița (3), Slatina Timiș (2), Petroșnița (2), Cornuțel Banat (1), Turnu Ruieni (1).

În afara copiilor prezenți pe podium au mai fost premiați cei mai mici participanți, care nu au încă vârsta nici pentru categoria copii III. Din Caraș-Severin au câștigat, la copii I – Larisa Ferenț, Alexandra Miu (CSS Reșița), Raul Urban (CSS Caransebeș); la copii II – Daria Grigoroiu (CSU Reșița), Adina Chirilă, Ionuț Dragomir, Alexandru Predonescu (CSS Caransebeș), Andrei Mateia (Traian Vuia Reșița); la copii III – Denisa Ludică și Andrei Achim (CSS Caransebeș). Competiția a fost organizată de CSS Caransebeș, Asociația Județeană de Atletism Caraș-Severin, ISJ CS, AS „Atletic“ Caransebes, AOR, filiala Caraș-Severin – Clubul „Olimpic“ Caransebeș, cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Caransebeș și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Sursa: http://www.caon.ro/memorialul-iosif-korka-la-atletism-pentru-copii/1467252