Metalul Resita la Slatina, FC Caransebes cu FC Mioveni

Metalul Resita la Slatina, FC Caransebes cu FC Mioveni

REŞIŢA – Liga a II-a, Seria a II-a programează miercuri o etapă intermediară.

În etapa a opta a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, liderulMetalul Reșița va evolua miercuri, 15 octombrie, de la ora 15, în deplasare la FC Olt Slatina. Elevii lui Daniel Oprița vin după succesul la limită din Valea Domanului, 1-0 cu Olimpia Satu Mare, rezultat datorat în mare măsură prestației excelente dintre buturi a portarului Cristian Zimmermann. De partea cealaltă, slătinenii vin după remiza albă din Zăvoi, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Metalul este pe primul loc, cu 17 puncte și întâlnește echipa de pe locul nouă, cu patru puncte. Singura indisponibilitate din lotul liderului este cea a lui Claudiu Ionescu, care a suferit o întindere în jocul cu Olimpia Satu Mare. „Ne așteaptă un meci greu la Slatina“, avertizează antrenorul Daniel Oprița.

Cealaltă formație din județul Caraș-Severin angrenată în Liga a II-a de fotbal, FC Caransebeș, revine pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș după eșecul usturător din runda precedentă, 1-5 pe terenul unei alte nou-promovate, Șoimii Pâncota. Cu toate acestea, antrenorul Sorin Bălu declara că este convins că echipa sa își va reveni și va învinge miercuri pe CS Mioveni, adversarul din etapa a opta. Partida FC Caransebeș – CS Mioveni este programată miercuri, 15 octombrie, de la ora 15, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș. La fel ca și la celelalte meciuri de campionat, biletul de intrare costă 7 lei.

Cele două formații cărășene vor evolua în campionat și sâmbătă, 18 octombrie. Metalul Reșița va întâlni pe Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului pe Unirea Tărlungeni, iar FC Caransebeș se va deplasa la Râmnicu Vâlcea.

Sursa: http://www.caon.ro/metalul-resita-la-slatina-fc-caransebes-cu-fc-mioveni/1467269