Mizerie, nepasare si alcool la spitalul din Caransebes

Mizerie, nepasare si alcool la spitalul din Caransebes

CARANSEBEŞ – Lucrurile au mers atât de departe încât Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeş, e decis ca, la nevoie, să ia măsuri radicale.

Indolență, neprofesionalism, angajați sub influența alcoolului! Totul la Serviciul Tehnic al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. La această concluzie a ajuns primarul Marcel Vela, după câteva vizite mai puțin anunțate la unitatea spitalicească. Edilul a remarcat curățenia care lasă foarte mult de dorit, zonele verzi neamenajate dar și mizeria din subsolul spitalului.

„Am avut o ședință operativă cu Serviciul Tehnic, sunt foarte nemulțumit de cum arată spitalul. Mă refer la curățenie, în special cea exterioară, care este de impact pentru pacienți, medici, vizitatori, la amenajarea zonelor verzi, la căile de acces. Am avut surpriza să găsim un liftier beat, care a și fost concediat, sau oameni care nu sunt la serviciu”, a declarat Marcel Vela.

Potrivit edilului-șef, cei 28 de angajați ai Serviciului Tehnic au la dispoziție câteva luni pentru remedierea problemelor ce țin de competența lor.

„Sunt 28 de angajați care nu-și fac datoria. Dincolo de termenul de 1 noiembrie ca să facă tot ce nu au făcut până acum, mai au un termen până la 1 ianuarie 2015 să curețe subsolurile de la spital, inundate din cauza neprofesionalismului și indolenței acestor angajați. Primăria a curățat o parte din subsol, pentru buna funcționare a proiectului european prin care a fost adusă aparatură de ultimă generație, însă nu mai este dispusă să susțină financiar reparațiile pentru ce au stricat alții. În caz contrar, vor fi concediați toți. Faptul că ani în șir liftieri, fochiști, tâmplari, electricieni și instalatori nu au făcut nimic, faptul că instituția nu a fost organizată, fără a mă referi la vreo conducere anume, ne-au dus la concluzia că trebuie luate măsuri radicale, așa nu se mai poate”, a mai spus Vela, după întâlnirea cu angajații de la Serviciul Tehnic.

Sursa: http://www.caon.ro/mizerie-nepasare-si-alcool-la-spitalul-din-caransebes/1455571