Modelul statiilor de autobuz, decis de cetateni

Modelul statiilor de autobuz, decis de cetateni

CARANSEBEŞ – De câteva zile, în peisajul urban al Caransebeșului și-a făcut loc un model nou de stație de autobuz.

Pentru început, administrația locală a amplasat doar o singură astfel de stație, pe Calea Orșovei, în locația fostei stații de autobuz. În funcție de feedback-ul pe care localnicii îl vor avea față de acest model, muncipalitatea va decide dacă va cumpăra și restul de stații necesare pentru transportul public de călători.

„Am amplasat de săptămâna trecută un nou model destație de autobuz în zona cunoscută de caransebeșeni „La Pod”, pe Calea Orșovei, pe partea stângă în sensul de mers spre București. Stația este realizată în cea mai mare parte din lemn, în stilul mobilierului urban pe care îl avem deja în Caransebeș, cu porțiuni de plexiglas pentru ca societățile comerciale doritoare să își promoveze afacerile. Mai mult, stația este dotată și cu sistem de iluminat pe timp de noapte”, a precizat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare din cadrul municipalității, Ion Gheorghe Ștefan.

„E bună stația, ne mai putem ascunde de soare sau de ploaie cât așteptăm mașina, mai ales de ploaie în zilele acestea”, a spus și Gheorghe Maralescu, unul din beneficiarii noului model de stație de autobuz. Investiția se va realiza în întregime cu fonduri de la bugetul local.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro