Nicoleta Voica investeste in pomicultura

Nicoleta Voica investeste in pomicultura

Scris de Nina Curița – CARANSEBEŞ – În municipiu, nu doar investițiile în industrie sau servicii își găsesc un teren propice de dezvoltare, ci, mai nou, și cele în agricultură. Recent, solista de muzică populară Nicoleta Voica, cetățean de onoare al capitalei gugulanilor, a solicitat municipalității o suprafață de teren de 30.000 de metri pătrați pentru a realiza o plantație pomicolă.

„Consiliul Local a aprobat licitația pentru un teren în zona Dealu Mare, pe care ni l-a solicitat doamna Nicoleta Voica. Este prima cerere de acest gen. În același timp, anunțăm că avem rezerve și în alte zone pentru cei ce doresc să demareze investiții în agricultură în municipiul Caransebeș, mai ales că pentru perioada 2015-2020 se finanțează consistent pe fonduri europene astfel de plantații. Primăria are aceste terenuri care acum nu produc nimic, dacă le concesionăm obținem redevența anuală plus impozitul pe teren, venituri la bugetul local“, a explicat primarul Marcel Vela.

În aceeași ședință a legislativului local, aleșii au aprobat licitația pentru încă un teren, de data aceasta în zona Valea Cenchii, unde un alt întreprinzător privat intenționează să realizezepe o suprafață de 1.200 de metri pătrați o stupină.

Sursa: http://www.caon.ro/nicoleta-voica-investeste-in-pomicultura/1473947