Nissan i-a ales pe gugulani

Nissan i-a ales pe gugulani

CARANSEBEŞ – O noua investiţie privată în domeniul comercializării de autoturisme de teren va fi realizată la Caransebeş.

Este vorba de un centru auto, la ieşirea din Caransebeş, pe Calea Timişoarei, ce va fi ridicat pe o suprafaţă de aproape 5.000 de metri pătraţi. Municipalitatea a aprobat deja această investiţie şi a eliberat certificatul de urbanism aferent.

„Pe Calea Timişoarei se vor construi un showroom, un atelier mecanic, unul de tinichigerie-vopsitorie dar şi spaţii de parcare, o linie de inspecţie tehnică periodică la autoturisme, adică tot ceea ce ţine de o reprezentanţăcomercială de vânzare a autoturismelor Nissan înCaransebeş. Această nouă investiţie nu poate decât să ne încânte deoarece în prezent în această zonă, pe acest domeniu, se înregistrează vânzări tot mai scăzute şi iată că la Caransebeş există potenţial şi investitorii din domeniu deschid o nouă reprezentanţă pentru a veni mai aproape de actualii şi viitorii deţinători de autoturisme de acest gen. Ne bucurăm că acest investitor român deschide aici reprezentanţa Nissan, ce va fi disponibilă pentru întreaga zonă a Banatului de Munte dar şi că această investiţie va crea noi locuri de muncă”, ne-a declarat primarul Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/