O noua gradinita pentru copiii din Caransebes

O noua gradinita pentru copiii din Caransebes

Copiii de la grădinița din cartierul Teiuș vor învăța într-o clădire nouă, amenajată la standarde moderne. Aceștia vor fi mutați, începând de luni, în spațiile amenajate în fostul sediu al Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, situat tot în zona Teiuș, în apropiere de râul Timiş.

Municipalitatea lucrează în aceste zile la ultimele finisaje în cele cinci încăperi astfel încât cei 15 copii să înceapă noul an școlar în cele mai bune condiții.

„În acest imobil avem spații disponibile, moderne, încălzite, cu toalete amenajate la cele mai înalte standarde, iar acum lucrăm la o intrare laterală dinspre râul Timiș, la o pasarelă, astfel încât grădinița să fie independentă ca acces și ca funcționalitate. Actuala locație a grădiniței, de pe strada Corcana, nu îndeplinește condițiile cele mai bune pentru activitatea zilnică a micuților care vin la grădiniță, astfel că Inspectoratul Școlar și-a dat avizul pentru a-i muta într-o locație modernă și primitoare“, a precizat primarul Marcel Vela.

Edilul-șef a mai adăugat că administrația locală va amenaja și o curte interioară pentru copii astfel încât aceștia să se și poată recrea în aer liber când vin la grădiniță.

Sursa: http://www.caon.ro