O noua infrangere pentru Volei Club Caransebes

O noua infrangere pentru Volei Club Caransebes

CARANSEBEŞ – În etapa a II-a a Diviziei A1, bănățenii au cedat cu 2-3 în fața CSM-ului București, după o partidă în care elevii lui Pavel Craia le-au oferit propriilor fani senzația că-și pot trece în cont prima victorie din acest sezon.

După un prim set cedat la 18, caransebeșenii au intrat în joc și, profitând și de nervozitatea oaspeților, le-au câștigat pe următoarele două, la 17 și la 14, lăsând impresia că victoria este aproape. Nu a fost așa, oaspeții, chiar și cu libero-ul eliminat în urma unor gesturi nesportive, nu au cedat și au trimis meciul în decisiv, 26-24 în setul 4.

Finalul le-a aparținut tot bucureșenilor, care, mai exacți în preluare și atac, au obținut cele două puncte, după 15-9 în ultimul set. La final, antrenorul Pavel Craia s-a declarat extrem de nemulțumit de lipsa de combativitate a elevilor săi în momentele cheie ale meciului.

„Lipsă de combativitate, asta am constatat astăzi. Bucureștenii erau tot pe jos, după fiecare minge, noi nu am recuperat nimic. Preluare proastă din nou, și s-a lucrat la antrenament pe preluare, combinații în atac foarte puține, nu i-am surprins cu nimic, o singură urcare adevărată care a băgat-o Fabian în 3 metri. Pot să spun că centrii și-au făcut datoria de data asta, extremele au jucat foarte prost. Nu vreau să comentez greșelile de pe final de set ale unor jucători. E posibil să luăm niște măsuri pentru că am jucat din ce în ce mai prost iar lipsa de combativitate în joc mă deranjează teribil. Nu am văzut dorința elevilor mei de a câștiga, în momente grele trebuie să existe această dorință, în momentele grele jucătorii cu experiență își arată valoarea, noi astăzi nu am arătat nimic deosebit”, a spus antrenorul bănățenilor.

De cealaltă parte, oaspeții și-au atins obiectivul, bucureștenii venind la Caransebeș pentru cel puțin un punct. „Un meci foarte greu, ținând cont de jucătorii care au venit la această echipă, chiar dacă am întâmpinat mici dificultăți pe parcursul jocului, la final am reușit să câștigăm. Cred că am făcut diferența prin faptul că am arătat că suntem cu adevărat o echipă, că din momentul în care ne-a fost eliminat libero-ul am fost din ce în ce mai motivați, am zis că nu am venit în excursie la Caransebeș, am venit să luăm cel puțin un punct”, a declarat liderul din teren al CSM-ului, Ciprian Matei.

Sâmbăta viitoare, Banatul Caransebeş se deplasează în Moldova, pentru meciul cu Arcada Galați, o altă echipă care în primele două etape nu a cunoscut gustul victoriei.

Sursa: http://www.caon.ro/o-noua-infrangere-pentru-volei-club-caransebes/1468787