Parada moto antidrog la Caransebes

Parada moto antidrog la Caransebes
CARANSEBEŞ – Pentru a reduce victimele pricinuite de consumul de droguri şi alcool în trafic, bikerii îşi ambalează motoarele.

Asociaţia Guerilla Motors filiala municipiului de pe Timiş şi Sebeş va organiza, cu sprijinul Primăriei Caransebeş, al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin şi al Inspectoratului de Poliţie o manifestare menită să conştientizeze participanţii la trafic cu privire la riscurile ce le comportă consumul de droguri şi alcool la volan. Sâmbătă, 10 mai, în data în care se celebrează şi Ziua Naţională a Motociclistului, evenimentul va debuta la ora 15.00 cu o paradă moto ce va porni din zona centrală a municipiului şi va continua pe mai multe artere din oraş.

Pe tot parcursul paradei atât motocicliştii cât şi voluntarii antigrog vor înmâna spectatorilor şi participanţilor la trafic pliante cu sfaturi şi riscuri pe tematica amintită. Campania Asociaţiei Guerrilla Motors „Respectul, precauţia şi bunul simţ – cei mai buni tovarăşi de drum” va cuprinde şi susţinerea echipei de volei a municipiului, promovând sănătatea în pofida lucrurilor nocive.

Flavius Rotariu

Sursa: http://www.caon.ro/