Peste 1000 de teste RT PCR de la deschiderea laboratorului de recoltare de la Caransebeș

 

Laboratorul pentru testele de depistare Covid-19 funcționează la capacitate maximă în cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului Caransebeș. Testul se efectuează atât în regim de spital, gratuit, dar și ambulatoriu, cu 250 de lei.

Este prețul cel mai mic din zona Caransebeșului. Mai mult, pe rezultatul testului este imprimat un cod QR. Directorul medical al Spitalului, medicul Bhupinder Singh, ne-a declarat că de la deschiderea laboratorului s-au realizat mai mult de 1000 de probe.

Toate persoanele interesate să părăsească țara din diferite motive pot veni la centrul nostru de testare, care mai nou are și un cod QR pe rezultat, un lucru deosebit de important pentru că în acest fel la trecerea frontierei persoanele pot fi verificate direct în baza de date a laboratorului. La noi se fac testele și pentru centrele pentru persoanele vârstnice sau pentru sportivii care participă la competiții.”, ne-a precizat medicul chirurg plastician Bhupinder Singh.

Directorul medical a mai adăugat că toate testările se fac pe bază de programare la punctul de recoltare de la parterul Ambulatoriului, după care medicul primar Dan Militaru, specialist în medicină laborator, prelucrează probele, rezultatele fiind oferite în după-amiaza aceleiași zile.

Sursa: https://expressdebanat.ro/peste-1000-de-teste-rt-pcr-de-la-deschiderea-laboratorului-de-recoltare-de-la-caransebes/