Prea multe limitatoare de viteză în Valea Cenchii

Solicitarea celor 79 de locuitori din Valea Cenchii a ajuns pe masa Comisiei de Sistemtizare Rutieră a municipalității. Oamenii spun că din cauza numărului mare de limitatoare, 9 pe străzile din cartier, și-au stricat mașinile. Chiar și reprezentantul Poliției Rutiere Caransebeș a spus că sunt montate cam multe limitatoare în cartierul respectiv.

„Eventual să mai luăm din ele”, a propus viceprimarul Pasere, iar șeful SPIR, Vasile Megan, a precizat: „Limitatoarele sunt autorizate RAR, oricum iarna ele se ridică. Luăm acum câteva și reanalizăm cererea în primăvara viitoare, dacă le mai punem sau nu. Și nu uitați că pentru a fixa aceste limitatoare, am dat găuri într-un asfalt nou cu un diametru destul de mare, pe care va fi nevoie să le astupăm din nou”.

Primarul Felix  Borcean a reamintit că tot localnicii din Valea Cenchii au fost cei care au cerut montarea limitatoarelor, pentru a-i mai calma pe vitezomanii care circulă pe străzile asfaltate din cartier. „De aia au fost puse, de aia le-au cerut, ca să nu se mai meargă cu viteză. Luați câteva și hai să le montăm în altă parte, unde avem cereri”, a pus punct subiectului primarul Caransebeșului, astfel că o parte din aceste limitatoare va ajunge în zonele din apropierea unităților de învățământ din Caransebeș.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/prea-multe-limitatoare-de-viteza-in-valea-cenchii/2388741/