PREFECTUL DE CARAŞ-SEVERIN, DIN NOU, ÎN AUDIENȚĂ JUDEȚEANĂ

Fotografia postată de Primaria Caransebes.Audienţele acordate în diverse localități/zone ale Caraș-Severinului de Domnul Prefect Matei Lupu vor continua miercuri, 14.11.2018, și la Caransebeș.

Întâlnirea reprezentantului Guvernului în teritoriu cu cetățenii interesați – aşteptați și din zona limitrofă municipiului, spre a-şi expune problemele stringente, ce vizează atribuțiile și competenţele legale ale Instituţiei Prefectului -, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Caransebeș, cu începere de la ora 11.

Înscrierea solicitanţilor se va face personal de doritori, în zilele până la data audienţei, între orele 8,30 şi 15,30, la registratura Primăriei Municipiului Caransebeș.

De asemenea, şi la numărul de telefon 0255-210459 – în programul, luni, marţi și joi, între orele 8,30 – 16, miercuri, între 8,30 – 18,00, și vineri, între 8,30 – 13,30 -, personalul specializat de la Compartimentul Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze în întâlnirea cu Prefectul județului.

0

Impact – persoane
0

Interacţiuni