Prima sedinta comuna a PNL si PDL Caras-Severin

Prima sedinta comuna a PNL si PDL Caras-Severin

REŞIŢA – Cea dintâi întalnire a birourilor județene reunite ale Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal a avut loc miercuri, 30 iulie 2014, la Reșița. Lucrările ședinței comune au fost conduse de co-președinții Alianței Creștin-Liberale PNL – PDL, Marcel Vela și Valeria Schelean, și de vicepreședintele PNL, membru în conducerea operativă a ACL PNL-PDL, Sorin Frunzăverde.

Adresându-se celor prezenți, liderii județeni Alianței Creștin-Liberale PNL-PDL au îndemnat la unitate exprimandu-și încrederea în noua construcție politică.
„Ceea ce am iniţiat în primăvara anului 2012 s-a realizat acum, la Congresul de fuziune din 2014. Începem o construcție de alt tip, o construcție durabilă. Cred că este cea mai puternică formaţiune politică din România în acest moment” a declarat cu această ocazie Sorin Frunzăverde.

Președintele PNL Caraș-Severin și co-președinte alACL, Marcel Vela, a subliniat : „Este un nou început care coaguleaza dreapta romană  mereu dezbinata în ultimii 25 de ani. În Caraș- Severin optiunile au fost întotdeauna majoritar de dreapta și acum depinde de noi cum ne organizăm și armonizam împreuna în acest drum pentru Banat și Romania”.

Celălalt co-președintele al ACL, totodată lider al democrat-liberalilor cărăşeni, Valeria Schelean, s-a declarat încrezătoare în forța celor două partide: „Unificarea dreptei este un deziderat imediat! Electoratul de dreapta își dorește această unificare și sunt convinsă că noua construcție politică va reuși  să  echilibreze scena politică de astăzi și să dea președintele țării.”

În cadrul ședinței au fost votați cei trei prim-vicepreședinți, în persoana lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Borduz, primarul comunei Fârliug și Ioan Cojocariu, consilier județean și director al Casei de Cultură George Suru din Caransebeș.  Tot cu această ocazie, au fost detaliate și alte măsuri organizatorice, ședințele reunite urmând a se defășura lunar.