Puteti sta la sedinta sa va inspirati

Puteti sta la sedinta sa va inspirati

Scris de R.M. – CARANSEBEŞ – Asta le-a spus primarul Felix Borcean, după ce i-a felicitat, elevilor actori care au fost recent premiaţi la Cluj.

După succesul de la Cluj-Napoca, trupa de teatru Masquerade a Colegiului Național Traian Doda din Caransebeș a fost premiată de municipalitate chiar la începutul ședinței Consiliului Local de marți, 26 septembrie. Aplauze și premii în bani au primit tinerii actori care, însoțiți de îndrumătoarea lor, profesoara Mihaela Muntean, au venit să prezinte premiile obținute la Festivalul Stage. „Am venit cu <<copilul>> (trofeul pentru Marele Premiu – n.r.) nostru, să-l vadă toată lumea, sperăm să venim și de la alte festivaluri cu premii și vă așteptăm și noi la spectacolele noastre”, a spus Mihaela Muntean în aplauzele celor prezenți.

Primarul Felix Borcean a înmânat fiecăruia dintre actorii liceeni un premiu în bani din partea municipalității, invitându-i totodată să asiste și la ședința legislativului care poate deveni subiect de inspirație pentru ei. „Ne-am gândit să-i premiem aici, de față cu dumneavoastră, pe fiecare dintre ei, cu un premiu de 400 de lei. Vă dorim să ne bucurați cu cât mai multe spectacole și să ne mai aduceți și alte astfel de premii. Iar dacă doriți, puteți să rămâneți la ședința de CL, care vă va da poate idei pentru o nouă piesă de teatru”, le-a spus edilul tinerilor, câțiva dintre aceștia acceptând invitația de a asista la dezbaterea din CL, care marți a fost una echilibrată, spre deosebire de „spectacolul” din alte dăți.

Sursa: http://www.caon.ro/puteti-sta-la-sedinta-sa-va-inspirati/1905311