Ratarile i-au costat pe fotbalistii gugulani

Ratarile i-au costat pe fotbalistii gugulani

Scris de Sorin Rogoz CARANSEBEŞ – Unirea Târlungeni – FC Caransebeş 2-1 (1-1), în etapa a XIV-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a.

Din păcate pentru elevii lui Alin Artimon, întâlnirea a început prost, gazdele deschizând scorul în minutul 4, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri executată impecabil de Marcăş. Sarabanda ratărilor echipei gugulane a început în minutul 6, atunci când Lupu a scăpat singur cu portarul Dănălache, l-a driblat, însă şutul său de la 10 metri s-a dus în plasa laterală. În minutul 30, Săulescu a scăpat singur de la jumătatea terenului şi, ajuns în poziţie de unu la unu cu portarul, l-a luat la ţintă pe Dănălache. Un minut mai târziu, Săulescu şi-a reparat parţial greşeala, făcând o cursă bună pe aripa dreaptă, a centrat în faţa porţii adverse, de unde Himcinschi, aflat la 8 metri, a reluat pe sub Dănălache, reaprinzând speranţa în tabăra gugulană.

În partea a doua, acelaşi Săulescu şi-a mai trecut o ocazie în cont, atunci când, în minutul 60, Lupu a centrat de pe dreapta, la bara a doua, iar atacantul caransebeşean, cu poarta goală în faţă, a dat cu capul pe lângă minge. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 70, în urma unui corner de pe stânga, executat de Petra, Elek trimiţând cu capul, de la 8 metri, în plasa porţii apărate de Coca.

Oaspeţii puteau reveni în joc în minutul 80, după o fază în care Lupu a driblat doi fundaşi adverşi, şutul său l-a depăşit pe portarul Dănălache, însă Şerban a scos cu capul aproape de pe linia porţii. Până la final, şi Dârvaru a mai avut o ocazie de a aduce un punct pentru caransebeşeni, însă, deşi a scăpat singur cu portarul, şutul său de la 16 metri s-a dus pe lângă ţintă.

FC Caransebeş: Coca, Manea, Goşa, Barbu, Buşu, Săulescu (min. 75, Centea), Suru, Artean, Negoescu (59, Precup), Himcinschi (51, Dârvaru), Lupu; rezerve: Bujor, Dicu, Poiană, Făinişi. Antrenori: Alin Artimon, Alin Paleacu.

Unirea Târlungeni: Dănălache, Chiş, Istrofor, Şerban, Iaru, Neculai (58, Petra), Cristea (52, Antoche), Dâlbea, Marcăş (75, Marin), Elek, Nicolae; rezerve: Stamatin, Vlăsceanu, Antal, Pricop. Antrenor, Dan Bona.

Sursa: http://www.caon.ro/ratarile-i-au-costat-pe-fotbalistii-gugulani/1481375