Revelionul la Caransebes

Revelionul la Caransebes

Câteva sute de caransebeșeni au îndurat cele minus 16 grade de afară și au venit în centrul municipiului pentru a marca momentul despărțirii de 2014 și intrarea în 2015.

Dotați cu sticle de șampanie sau vin, mănuși, căciuli și haine groase, aceștia au venit la scena de lângă Primărie, unde Alessia, Mircea Baniciu și Vlady Cnejevici au încălzit atmosfera.

„Suntem la Revelion aici, aproape, la un restaurant, dar am venit pentru Mircea Baniciu și pentru artificii”, ne-au spus doi tineri pe care noaptea dintre ani i-a prins în centrul Caransebeșului. „Oameni buni, vă mulțumesc, este al 11-lea an când facem Revelionul împreună dar azi este cea mai scăzută temperatură, minus 16 grade. Vă mulțumesc în numele municpalității că și în 2014 ați fost alături de noi și ați crezut în Caransebeș, ați crezut că poate fi un oraș european care poate concura cu toate celelalte cetăți ale Banatului.Vă doresc sănătate, bucurii, împlinirea tuturor dorințelor și să nu uitați niciodată să fiți fericiți. La mulți ani!”, le-a urat și primarul Marcel Vela concetățenilor veniți în Piața Revoluției.

La miezul nopții, șampaniile s-au deschis, îmbrațișările și săruturile au mai ridicat temperatura cu câteva grade iar superbele artificii și jocuri de lumini au luminat cerul Caransebeşului preț de un sfert de oră, pentru a vesti un An Nou mai bun și mai prosper, cu pace și bucurie.

Sursa: http://www.caon.ro/revelionul-la-caransebes-3/1491747